Cum este inevitabil ca dupa o sarbatoare sa nu ramana una alta,asa si acum...au ramas si baietii mei au hotarat..pizza......
Aluatul:Intr-un castron punem faina,in mijloc facem o adancitura si punem drojdia faramitata,adaugam sarea si apoi apa calduta si incepem sa framantam cu mana,pana se dezlipeste de pe mana.Adaugam uleiul si mai framantam cca 20 min.Lasam la crescut,la loc caldut cca 1 ora.
Umplutura:
Taiem ceapa marunt,la fel procedam si cu pulpa de porc si rulada,le calim cca 10 min.Ouale le curatam si le dam pe razatoarea mare,la fel si branza,peste ele punem ingredientele calite,maslinele ,dupa ce am scos samburii.Omogenizam totul cu putin kechup.
In tava de la aragaz punem hartie de copt,intindem foaia de pizza,apoi umplutura.Deasupra alternam bucatele de cascaval si salam.Baga tava la cuptor cca 25-30 min.