Pizza cu muschiulet afumat si crenvusti

de marcela1979 in Pizza, 25 Sep 2013 | 2224 vizualizari

 

La cererea cumnatilor mei am facut aceasta pizza .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba
  • 1 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 300 ml apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • ketchup univer
  • muschiulet file 200 gr
  • 4 crenvusti
  • 1 ardei gras verde
  • 150 gr masline negre
  • 2 rosii
  • branza gouda rasa
  • bulion de rosii 100 ml
  • sare,piper
  • oregano


Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu muschiulet afumat si crenvusti:

Intr-un vas punem faina alba,facem o adancitura si punem drojdia maruntita,o lingurita de zahar si una de sare si apa  calduta 100 ml  si lasam sa se dizolve drojdia .Apoi amestecam cu faina si cu restul de apa,2 linguri de ulei de masline, pana obtinem  un aluat elastic .Lasam la dospit la loc cald ,vasul acoperit cu un prosop.

Pana dospeste aluatul pregatim umplutura.Se face un sos din bulion de rosii,ketchup univer,sare,piper si oregano.Se taie felii muschiuletul,crenvustii se taie rondele,ardeiul gras se taie rondele si rosiile felii.Maslinele se taie felii.

Cand aluatul si a dublat volumul se intinde ,se unge tava de pizza cu ulei si se pune aluatul.Se unge aluatul cu sosul de rosii si ketchup apoi se aseaza peste muschiuletul feliat,crenvustii,ardeiul gras,rosiile si maslinele.Se presara cu branza gouda rasa si se da la cuptorul incalzit circa 30 minute.Se scoate cand e gata se taie felii si se serveste calda  cu ketchup sau fara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu muschiulet afumat si crenvusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

marcela1979 1

25.09.2013, 11:08

Gaby data viitoare cand mai merg spre Botosani trec pe la tine cu o tava de pizza

Alina26 1

25.09.2013, 11:16

vai ce bine arata!!!!

laura_n 1

25.09.2013, 15:37

grozava, poti sa treci si prin Focsani )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza Quattro Formaggi, reteta lui George vicecampion European la pizza