Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se pregateste aluatul pentru pizza: Adaugam 250 gr faina, 15 gr drojdie, o lg sare, o cana apa calda, amestecam bine, daca mai este nevoie se mai adauga faina . Lasam aluatul la odihnit cca 40 de minute ( eu am lasat de dimineata pana seara)
Dupa ce s-a odihnit, pregatim masa de lucru, adaugam faina, punem aluatul, intindem cu sucitorul, dam forma de pizza, ungem cu ketchup, adaugam fructele de mare, ciupercile, ketchup si cascaval. Dam la cuptorul preincalzit la 180-200 grade. Scoatem pizza din cuptor lasam putin la racit si servim cu sos de smantana sau dupa preferinte!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola