Pizza cu doua blaturi

de nadina73 in Pizza, 13 Iul 2010 | 9887 vizualizari

 

Avem o problema mare noi,piticilor mei le place mult pizza mai ales lui Rares, asa ca m-am gandit sa o fac cu doua blaturi, sa vedem cum e. E grozava, va spun sincer merita

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 500 faina
  • 20 drojdie
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingura de zahar
  • 1 ou
  • 200 apa acalduta
  • 50 ulei masline
  • Umplutura:
  • 2 conserve carne de porc (450 g ambele)
  • 300 g cascaval sau branza
  • 150 g masline negre fara samburi
  • pasta de tomate
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ou crud pt uns
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu doua blaturi:

Se pun toate ingredintele pentru blat in masina de paine si se lasa la framantat si dospit.

Se imparte aluatul in 2 si se intind doua foi cat tava in care  coaceti pizza. Eu am pus in cea de la aragaz si e de 45/37 (deci am masurat tava fetelor) se unge tava cu putin unt sau ulei apoi se pune foaie ,dupa care se unge bine cu pasta de tomate se pune oregano apoi umplutura.

Pt umplutura am zdrobit cu furculita carnea din conserve(2),ardeiul si maslinele le-am tocat cu badidora,apoi le-am amestecat cu branza .

Se amesteca bine toate impreuna apoi se pun peste blatul de pizza in tava dupa care se intinde cea de a doua foaie apoi se unge bine cu  ou se decoreza dupa bunul plac si se da la cuptor pentru 30-40  minute la 170 grade

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu doua blaturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat din ovaz