Blat:
Oul se bate putin cu o furculita cu putina sare se amesteca cu cimbru. Untul se topeste partial si se adauga peste ou. Se omogenizeaza si se adauga apoi faina putin cate putin, amestecand continuu, pana obtinem un aluat omogen si nelipicios. Se inveleste in folie si se da la frigider pentru cca 1 ora.
Umplutura:
Pieptul de pui se taie cuburi. Se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste usor. Se condimenteaza dupa gust cu sare si busuioc. Cand este aproape gata se adauga si ardeiul taiat fasii. Cu o paleta se invart pe o parte si pe alta pana se inmoaie putin. Se lasa la racit.
Sosul de rosii:
Rosiile se oparesc, se curata de coaja si se dau prin blender. Se amesteca cu usturoiul pisat. Se condimenteaza cu sare si oregano.
Aluatul pentru blat se intinde intr-o tava rotunda de tarta, in strat subtire. Se toarna sosul de rosii pe toata suprafata, apoi umplutura de carne cu ardei. si boabele de porumb. Se presara cu patrunjel si cu cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari.
Se da tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste deasupra.