Pizza cu costita si ciuperci

de MotanLaOale in Pizza, 3 Oct 2013 | 3768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza (reteta postata)
  • 50g bacon
  • 70g carnati oltenesti
  • 70g carnati taranesti
  • 100g costita afumata
  • 100g ciuperci din conserva
  • 50g masline fara samburi
  • 200g cascaval Delaco
  • 5 linguri pulpa de rosii
  • ketchup UNIVER
  • oregano
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu costita si ciuperci:

Tava se unge cu putin ulei si se intinde aluatul de piza cu mana pe toata suprafata si un pic pe margini.

Se amesteca pulpa de rosii cu ketchupul UNIVER si se unge toata suprafata aluatului.

Se presara oregano si piper.

Ciupercile se trec sub jet de apa rece, se scurg si se usuca.

Carnatii si maslinele se taie rondele.

Costita si baconul se taie fasii.

Se pun in tava pe blatul de piza toate ingredientele in ordinea si cantitatea care va place.

Cascavalul se rade deasupra in strat gros.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.

Cand este frumos rumenita se scoate din cuptor.

Se portioneaza si se serveste cu ketchup UNIVER.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu costita si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza pe paine