Nu am agreat niciodata ideea de "cu de toate"...prefer varianta "cu ce-ti place"...si mie imi plac porumbul,ciupercile ,cascavalul si ketchup-ul...Asa ca...
Blat:
Umplutura:
Aluat:
- se pune drojdia într-un pahar înalt sau o crăticioară împreună cu sarea, zahărul, două linguri de făină şi aproximativ 100 ml de apă calduţă,într-un loc cald,pentru 15 minute
- se cerne făina, dacă e cazul, şi se adauga maiaua şi uleiul ;se frământa, din exterior spre interior, adăugând încet apă călduţă, timp de 10 minute, pentru ca drojdia şi restul ingredientelor să se amestece bine;aluatul trebuie să fie elastic, relativ moale, cât să se ia de pe mână;
- se pune aluatul la dospit, acoperit, la loc cald şi se lasa minim 30 de minute;
- se intinde cu sucitorul ,apoi se aseaza in tava in care ai pus hartie pentru copt si se mai lasa la dospit 10 minute;
Umplutura:
- se unge aluatul cu ketchup
- apoi se presara uniform toate ingredientele enumerate;
- se decoreaza cu masline si se portioneaza
Se da la cuptor pentru 30 minute si se serveste imediat cu ketchup UNIVER