Pizza cu branzeturi

de Bucataras in Pizza, 5 Oct 2013 | 7919 vizualizari

 

Hei, dragilor, poate va era pofta de .....pizzaaaaaaaa!!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 450 g faina (alba +secara)
  • 1 ou
  • 100 ml apa
  • 2 linguri de iaurt (facut in casa ;) )
  • 2-3 linguri ulei de masline extravirgin
  • 25 g drojdie uscata
  • ketchup marca Bunica
  • 250 g mozzarella Delaco
  • 200 g branza Brie Coeur de Lion
  • 100 g branza cu mucegai Danish Blue
  • praf de sare
  • frunzulite de busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branzeturi:

Chiar credeati ca nu facem si noi o pizza? 

Pentru aluat ne-am inspirat de la voi, ca am avut de unde, iar branzeturile ne strigau din frigider... Nu stiu daca ati incercat vreodata sa faceti blatul de pizza cu faina de secara, noi am facut-o pentru prima data, dar a iesit foarte bun si pufos.

Am pus ingredientele pentru blatul de pizza in vasul robotului si le-am amestecat rapid. Aluatul obtinut l-am lasat la crescut la caldura.

Intre timp am taiat branzeturile.

Cand aluatul a crescut, l-am intins si l-am pus in tava de pizza. Pe deasupra am turnat putin ketchup facut de Bunica si l-am intins bine, pe toata suprafata. 

Am aranjat frumos branzeturile, in asa fel incat sa ocupe toata suprafata blatului. Altceva decat branzeturi nu am mai pus, pentru ca e destul de aromata.

Am pus pizza in cuptorul incalzit si am lasat-o cam 35 minute sa se coaca bine si sa se rumeneasca frumos branzeturile.

Am fost foarte incantati de reteta noastra de pizza, parol! Va poftim sa incercati si voi!

 

TIPS-URI

1

daca doriti ca blatul sa iasa mai subtire, nu trebuie decat sa intindeti mai mult aluatul;

2

daca doriti, puteti inlocui sortimentele de branzeturi cu altele, dupa cum preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat de conopida