Pizza cu blat subtire

de AndreeaMaria in Pizza, 11 Dec 2010 | 10910 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru COCA avem nevoie de:

  • 3/4 margarina
  • 1/4 drojdie proaspata
  • un praf de sare
  • 200 ml de apa minerala/sifon
  • faina cat cuprinde

Ce punem deasupra:

  • 5-6 cepe (de marime medie)
  • 300 gr salam italian
  • 2 carnati de cabanos
  • 3-4 linguri de bulion
  • 150 gr branza
  • 2 rosii
  • 2 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat subtire:

Taiati salamul si carnatii in bucati mici,rosiile le feliati si branza o dati pe razatoarea mare.

Puneti la calit pentru 2 minute ceapa,dupa aceea adaugati salamul si carnaciorii;mai lasati ~5 minute si puneti si 3-4 linguri de bulion. Amestecati bine compozitia.

Coca: Puneti intr-un vas margarina,drojdia,un praf de sare,200 ml de apa minerala si faina cat cuprinde. Framantati coca,apoi o intindeti cu facaletul dupa dimensiunea tavii. Adaugati compozitia peste coca,adaugati branza rasa,rosiile si ouale batute. Bagati la cuptorul deja incins pentru ~35 de minute,la foc mediu.

TIPS-URI

1

Mai puteti adauga ciuperci,masline,ardei,porumb

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat subtire" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu aluat pufos