Pizza de casa;)

de luminita20_2006 in Pizza, 23 Aug 2009 | 6643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 25 gr drojdie
  • faina
  • ulei
  • sare
  • 200 gr cascaval
  • o conserva de porumb
  • 200 gr ciuperci
  • 400 gr salam
  • 1 ardei gras
  •  ketchup pentru uns pizza
 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa;):

Se face aluatul din 25 gr dorojdie amestecata cu sare pana se topeste. Incalzim putina apa si amestecam cu faina , adaugam apoi drojdia si framantam, din cand in cand punem si cate un pic de ulei. Lasam sa dospeacsa.

Intre timp taiem ciupercile , salamul si ardeiul felii subtiri. Cascavalul il dam prin razatoare. Cand a crescut aluatul intindem o foaie si o asezam in tava. Lasam  sa creasca 5 min. ungem aluatul cu ketchup apoi punem salamul , porumbul , ciupecile si ardeiul gras, la final cascavalul. Se da la cuptor 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa;)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca