Pizza cool

de stratulatgeorgiana in Pizza, 4 Oct 2013 | 2515 vizualizari

 

special for you

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 2 linguri ulei
  • 1 cub drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • cascaval
  • masline
  • ou fiert
  • salam
  • cabanos
  • ardei
  • ceapa
  • ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cool:

Se framanta un aluat din faina, drojdie, sare, zahar, ulei si o cana apa calduta.

Se intinde cat tava de la cuptor, se inteapa cu o furculita si apoi se aseaza ingredientele dupa bunul plac.

Se da la cuptor si se serveste fierbinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cool" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (9)

Lia_ 1

05.10.2013, 23:05

georgiana ai buton in dreapta editeaza reteta si modifici inclusiv poza de prezentare; incarci ce vrei si bifezi pe alta

stratulatgeorgiana 1

06.10.2013, 14:10

da..am incarcat alta dar nu aveam alta poza mai buna de atat

Sim0na 1

07.10.2013, 10:25

buna pizza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza casei