Pizza "Altfel"

de madi_marin in Pizza, 27 Ian 2010 | 72175 vizualizari

 

E delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 250 g mezel (eu am avut o sunca crud - uscata)
  • 4 oua
  • 100 g telemea rasa marunt
  • branza cu mucegai ( sau cascaval)
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 10 felii paine + 4 felii
  • condimente pentru pizza
  • ceapa verde (eu am avut uscata)
  • sare
  • piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza "Altfel":

Se desface bulionul in apa si se amesteca cu condimentele pentru pizza si cu putina sare. Cele 4 felii (de preferat paine mai veche ) se taie cuburi si se dau rapid prin sosul de rosii. Se asaza frumos pe fundul vasului termorezistent uns cu putin ulei si tapetat cu faina. Deasupra se toarna mai putin de jumatate din ouale batute ca pentru omleta, se presara ceapa verde, putina branza rasa, jumatate din cantitatea de mezel maruntit.

Peste ce am pregatit inainte se asaza feliile intregi unse cu suc de rosii preparat inainte si cu putin ou batut . Pe fiecare felie se pune cate o felie intreaga de mezel. Se stropesc cu restul de suc de rosii, se pun cubulete de branza cu mucegai (sau cascaval), se presara iar cu ceapa verde si piper si se da vasul la cuptor pentru 20-25 de minute. Se serveste cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza "Altfel"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]