Pizza ai peperoni (Pizza de post cu ardei grasi )

de JustLoveCookin in Pizza, 26 Noi 2010 | 7745 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru o tava de cuptor de pizza subtire si crocanta:
  •  - aluat pentru pizza
  • -3 ardei grasi (eu am folosit unul rosu,unul verde si unul galben)
  • -150 g suc de rosii
  • -1 ceapa
  • -oregano
  • -busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza ai peperoni (Pizza de post cu ardei grasi ):

Intindem aluatul cu mainile in tava iar cu dosul unei linguri imprastiem putin ulei de masline peste tot aluatul.Adaugam apoi sosul de rosii, presaram putin oregano si busuioc si il lasam pana pregatim topping-ul.

Ardeii grasi ii spalam, ii curatam de samburi si ii taiem feliute.Intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei de masline punem un catel de usturoi intreg si il lasam pana devine auriu.

Acum adaugam ardeii taiati feliute si ii sotam cateva minute, spre sfarsit adaugand si putina sare.

Punem tava in cuptorul incins la maxim (de obicei 250 grade) si o lasam 7-8 minute.

Scoatem catelul de usturoi si stingem focul sub ardei.

Taiem feliute subtiri o ceapa si o lasam deoparte.

Dupa cele 7-8 minute scoatem tava din cuptor,imprastiem deasupra feliutele de ceapa crude, si ardeii grasi sotati.

Eu am pus si mozarella,insa a fost alegerea mea, se poate pune sau nu,depinde de gusturi.

Aceasta este o pizza vegetariana sau de post.E de o bunatate rara… Eu nu mancam decat pizza margherita, fiindca nu imi plac cele cu carnati,prosciutto sau alte carnuri.Insa pizza cu ardei grasi facuta in felul asta,m-a facut sa imi schimb parerea.Incercati-o si nu o sa va para rau.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza ai peperoni (Pizza de post cu ardei grasi )" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza marinara