Am avut comanda de pizza si inca ce comanda ... ,,Pizza cu parizer taranesc si cas " asa ca nu am avut incotro si m-am apucat de treaba . Nu am mai folosit pana acum cas la pizza dar vreau sa spun ca a iesit tare buna.
BLAT
INGREDIENTE
Intr-un bol punem faina,drojdia cu o lingurita de zahar lasam sa creasca adaugam putin oregano, laptele caldut dupa care framantam un aluat nelipicios la urma adaugam uleiul framantam si lasam sa creasca, cat creste coca ne apucam si feliem ingredientele. Impartim aluatul in doua si intindem cu sucitorul cele doua foi pe care le punem in tavile tapetate cu hartie siliconata.
Ungem foile cu ketchup si punem parizerul ,cabanosul ,ciupercile ,maslinele , ardeiul , ceapa toate taiate feliute iar la urma adaugam casul dat pe razatoarea mica. Dam tavile la cuptorul preincalzit iar cand este gata servim cu ketchup.
Pofta buna !!!