Nimic nu este mai bun decat o pizza facuta in casa...
Intr-un vas punem faina.In mijloc se face un loc in care se pune drojdia si putina apa calduta.Lasam sa dospeasca drojdia apoi adaugam putina sare si framantam cu apa calduta.Dupa ce am framantat lasam la dospit la loc cald.Intr-o tigaie punem ulei la inchis apoi adugam ceapa si lasam sa se calesca.Dupa ce sa calit ceapa adaugam 4-5 linguri de bulion,amestecam bine si mai lasam cca 1 minut la foc.Punem ceapa intr-o strecuratoare sa se scurga de ulei.Cand aluatul a dospit intindem o foaie(de 1 cm grosime).Peste foaie intindem putin bulion apoi intindem un strat de ceapa,feliile de salam si dam la cuptorul incins pana se coace blatul.Inainte sa o scoatem din cuptor presaram deasupra cascaval ras si mai lasam 2-3 minute pana cand se topeste cascavalul.Se serveste calda cu sau fara sos.