Ca avem o friptura de pui, un peste la gratar sau orice altceva, o garnitura colorata inveseleste automat farfuria. Azi am colorat-o in verde! ;)
Am pus cartofii si mazarea la fiert separat, pentru ca mazarea fierbe mai repede.
Am pus apa in vas, am adaugat cartofii, am acoperit cu capacul si am lasat vasul la incins pana acul indicator a ajuns in zona verde a butonului. Am oprit focul iar cartofii au fiert sub capac.
La fel am procedat si cu mazarea.
Odata fierte legumele, le-am lasat la racit. Am pus deoparte cateva boabe de mazare pentru decor.
Am mixat cartofii impreuna cu mazarea, am adaugat sare si ulei de busuioc.
Am tocat cateva frunzulite de busuioc si le-am adaugat piureului. Am mixat pana s-a omogenizat amestecul.
Am aranjat frumos pe o farfurie putin piure, am decorat cu cateva boabe de mazare si putin busuioc.
1
un tips de la Sylvia: putina menta adaugata in mazare ii da o aroma deosebita. eu nu am avut in casa, dar cu prima ocazie asa am sa fac ;)