Piure :Clatim cartofii , ii curatam de coaja , taiem fiecare cartof in 8 , adaugam cartofii intr-o oala , turnam apa cat sa ii acopere si un praf de sare ; Dam la fiert pana intra furculita usor in bucata de cartof ;
Prajit : Snitel ' carnati :Lasam snitelul la dezghetat , sau ii punem un minut la cuptorul cu microunde ; Punem la incins o tigaie cu ulei cat sa acopere snitelul ; Cand acesta este incins punem bucata cu bucata de snitel la prajit pe ambele parti ; Scoatem pe un servetel de hartie pentru a se absorba uleiul ramas ; Carnatii ii taiem bucatele si ii punem la prajit pana cascavalul se topeste putin ; Scoatem pe un servetel de hartie ;
Cand cartofii pentru piure sunt fierti , scurgem de apa ; Adaugam untul ' margarina , sare , piper , vegeta , dupa gust ; Luam telul si amestecam rapid pentru ca cartofii sa se zdrobeasca , amestecam pana cand piure'ul iasa unul fin ;
Pofta buna !