Piure cremos cu pulpa de porc si sos dulce de rosii

de adasev12 in Porc, 7 Oct 2010 | 6445 vizualizari

COMENTARII (16)

ela 1

08.10.2010, 00:12

ela 1

08.10.2010, 00:12

pune si poza cu sotul sa vedem bucatarul

marieta 1

08.10.2010, 00:28

vai ce bunatate!!cu salata cu tot!!!

nadina73 1

08.10.2010, 00:29

vreauuuuuuuuuuuu imi place cu sos

kamy 1

08.10.2010, 00:57

yamiiiiadica la voi se mananca gogonelele ca si salata????5 f

DIANA B 1

08.10.2010, 09:55

@KAMY --- asta-i culoarea rosiilor ajunse la maturitate ... nu ca-s gogonele ... iti spune un bucatar incepator , trecut de prima tinerete

Rocsi 1

08.10.2010, 11:19

o portie mica si mie te rog

La Ancuta 1

08.10.2010, 12:36

Bucataras Medi 1

08.10.2010, 13:53

imi place cand sotii se implica si ei in cate ceva prin bucatarie......chiar si cu cate o salata.................

adasev12 1

08.10.2010, 15:26

ela draga pt tine pun acum o poza cu el...la avatar.

adasev12 1

08.10.2010, 15:26

marieta, multumesc!

adasev12 1

08.10.2010, 15:26

nadina, serveste draguta!

adasev12 1

08.10.2010, 15:27

kamy...broscariia astia italieni le mananca...eu nuuuuuu.....dar asa intre verde si rosu mai cumpar pt sotu....

adasev12 1

08.10.2010, 15:34

onesta, exista un inceput in toate...mai bine mai tarziu decat niciodata...

adasev12 1

08.10.2010, 15:34

desigur rocsi....cu drag!

adasev12 1

08.10.2010, 15:35

medi , sotul ar face el, chiar se pricepe f bine la buc dar saracu de dim pana seara e plecat...cand sa mai bucatareasca...?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc in sos de rosii, ciuperci si usturoi