Pita cu leurda la tigaie

de Lau in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2015 | 4186 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul Oala Lumii

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 200 g iaurt
  • 5 linguri ulei
  • 1 legatura leurda
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pita cu leurda la tigaie:

Intr-un bol adaugam faina cernuta, sarea, zaharul si amestecam facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta, iaurtul, uleiu si incepem sa framantam un aluat omogen si elastic (daca este nevoie adaugam iaurt sau faina).

Acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.

Leurda o spalam si o scurgem bine de apa dupa care o tocam si o pisam cu un pic de sare.

Impartim coca in bucati egale pe care le vom intinde pe masa infainata

Coacem in tigaia incinsa si cand o intoarcem pe partea cealalta o ungem cu leurda.

Eu am amestecam leurda si cu branza topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pita cu leurda la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pita greceasca