Pipotele si inimioare servite in vas de lemn

de corina241 in Pui, 19 Oct 2010 | 5774 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote+inimi
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 ardei rosu mic
  • 1 ardei verde mic
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 catei de usturoi
  • crenguta de cimbru 
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • verdeata(marar) proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipotele si inimioare servite in vas de lemn:

pipotele si inimioarele se curata de pielite,se spala bine si se pun intr-o craticioara unde le calim cateva minute in putin ulei, apoi adaugam ceapa taiata marunt pe care o lasam pana se face aurie si stingem cu un pahar de apa si putina sare. Ardeiul il taiem in 4 si-l lasam sa fiarba pentru a-si lasa gustul (pt ca mai apoi il vom scoate).

Dupa ce au fiert bine inimioarele si pipotelele (vreo 20 minute la foc potrivit) adaugam pasta de tomate,piperul,foile de dafin si crenguta de cimbru si le lasam in continuare pe foc. Doar atunci cand s-a legat sosul adaugam usturoiul taiat marunt si totu'-i gata. Verdeata spalata si tocata marunt la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipotele si inimioare servite in vas de lemn" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

20.10.2010, 16:27

arata super - extra si o poti servi cu ce garni vrei , mamaliguta , pireu , orez , cus-cus
MIha nu-mi vine sa cred cum zice cineva ,, asa ceva nu se exista''

Miha 1

20.10.2010, 17:05

Pai...eu as face, dar cin' sa le manance?

mihaelar63 1

20.10.2010, 17:40

iti spun eu cum sa ,, induci in eroare adversarul '' , faci doar din pipote carnoase , pe care le tai mai marunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]