Pipote si inimi cu ceapa

de Lau in Pui, 19 Mar 2012 | 8734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola de inimi si pipote
  • 3 cepe
  • sare
  • ulei
  • patrunjel
  • piper
  • 1 lingura pasta de toamte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi cu ceapa:

Spalam pipotele si inimile si le fierbem putin, spumam daca este nevoie.

Ceapa o curatam si o tocam nu prea marunt si o punem la calit in putin ulei, adaugam pipote si inimile, 1 cana de apa (sau apa in care au fiert) adaugam pipotele si lasam sa fiarba pana face un sos, iar la final adaugam pasta de tomate si amestecam.

Adaugam sare si piper dupa gust.

La final adaugam patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu cartofi si capere