Pipote de pui cu dovlecel la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 22 Sep 2016 | 5720 vizualizari

 

O mancarica pe cinste, un adevarat rasfat, pe care mi l-as dori "Ziua cand imi rasfat nevasta"

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote si inimi de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • apa
  • ulei de masline
  • vegeta/piper negru/boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote de pui cu dovlecel la slow cooker Crock-Pot:

Se curata de pielite pipotele, se spala bine sub jet de apa rece si se pun in vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot, se pune apa cat sa acopere si se seteaza functia High pentru 02:00.

Punem ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele,setam in continuare functia High pentru 01:30,adaugam si condimentele,stopim cu putin ulei de masline si punem capacul.

In ultimele 40 minute se pune dovlecelul taiat cuburi,se mai completeaza cu apa calda daca mai este nevoie si de condimente.

Se presara patrunjel proaspat tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote de pui cu dovlecel la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din piept de rata la slow cooker Crock-Pot