Pilaf taranesc

de Julie in Pui, 8 Aug 2010 | 16637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • piper
  • sare, delikat
  • carne de pasare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf taranesc:

Orezul se alege,se spala si se lasa la inmuiat in apa.
Carnea de pasare se pune la fiert in apa cu sare.  Se spumeaza.

Se curata ceapa si morcovul si se adauga intregi peste carne.

Dupa ce este fiarta ,carnea se scoate,iar supa rezultata se strecoara.

In trei parti de supa se adauga o parte orez, cateva boabe de piper,sare, delikat.  Se lasa sa fiarba la foc mic amestecand rar.

Carnea de pasare se rumeneste 2-3 minute in putin ulei si se serveste alaturi de pilaf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf taranesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Julie 1

08.08.2010, 21:52

Medi, nu stiu cine ar putea fi! Iti dau o portie mare daca afli tu!

Julie 1

08.08.2010, 21:54

Rocsi, multumesc! Nadina, nu mai poti? Hai ca mai merge o portie mica...uite ne da Laly castraveti ! Laly, hai te astept si pe tine! cu castraveti sau fara

miky23 1

10.01.2014, 17:53

de cat orez este nevoie nu este specificat iar cu cealalta parte orez si cealalta parte supa ce se face?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf sîrbesc la cuptor, în ghiveci de pămînt smălţuit