Pilaf la cuptor

de Lau in Pui, 25 Mai 2011 | 4385 vizualizari

COMENTARII (26)

mirela0911 1

25.05.2011, 22:23

bun bun

diaconta 1

25.05.2011, 22:24

imi place cand orezul nu-i prea sec

mihaelar63 1

25.05.2011, 22:25

Mi-ai facut pofta , maine....

Lau 1

25.05.2011, 22:29

mirela

Lau 1

25.05.2011, 22:29

dia

Lau 1

25.05.2011, 22:29

mihaela

gaby_gabytza 1

25.05.2011, 22:35

place

Mitinita 1

25.05.2011, 22:35

bun bun

mihaelaM 1

25.05.2011, 22:37

bun bun

kamy 1

25.05.2011, 22:47

pilaful imi place

deyutzky 1

25.05.2011, 23:07

bun tare pilaful

Dya Daniela Andrei 1

25.05.2011, 23:17

aziz 1

26.05.2011, 08:15

deliciosssss

ella49 1

26.05.2011, 09:07

ce culoare frumoasa are

divainbucatarie 1

26.05.2011, 09:11

ionela2682 1

26.05.2011, 10:42

Rocsi 1

26.05.2011, 10:49

daca e la cuptor imi place si mai mult

adry88 1

26.05.2011, 11:27

foarte gustos

MotanLaOale 1

26.05.2011, 13:47

bun bun

Lau 1

26.05.2011, 13:50

va multumes pentru vizita,link

Bucataras Medi 1

26.05.2011, 13:56

ce mult imi place pilaful facut la cuptor...........

mamaieelena 1

27.05.2011, 06:56

f gustos

Lau 1

27.05.2011, 10:32

medi

Lau 1

27.05.2011, 10:32

mamaie

LUK 1

27.05.2011, 17:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui gatit cu orez basmati si mazare