Pilaf de orez cu legume

de iulia10 in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2015 | 10217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame orez cu bobul lung,
  • ceapa,
  • morcovi,
  • ardei gras rosu,
  • ulei,vegeta,
  • sare,
  • piper negru macinat,
  • patrunjel frunze(uscat),
  • ciuperci(optional)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu legume:

Se curata legumele si se spala,apoi se toaca marunt(eu le toc la robotul de bucatarie).Se pun legumele la calit in putin ulei,apoi se adauga orezul spalat si se pune apa din cand in cand,pana cand orezul este fiert,aproape la final punem condimentele.E o reteta foarte simpla dar mie imi place foarte mult.Sper sa va placa si voua.

PS:sunt noua pe aici,si nu prea ma pricep la unele chestii,sper sa invat cat mai repede.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume