Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100 % naturale
Pregatim legumele si carnea, le spalam si le tocam pe rand.
Intr-o cratita pun uleiul la incins, dupa care adaug cubuletele de carne pe care le las pana se calesc usor pe toate partile, apoi le scot si adaug toate legumele in uleiul in care am calit carnea.
Calim legumele, adaugand condimentul Delikat cu ingrediente 100% naturale- oregano si putina sare, cand legumele sunt mediu facute, adaug inapoi carnea peste legume, sa se inabuse impreuna.
Apoi adaug 4 cani de apa, in momentul in care incepe sa clocoteasca, adaug 2 cani de orez, amestec totul si las focul la mic pana incepe orezul sa se ridice deasupra.
Cand orezul incepe sa se ridice deasupra, (inseamna ca este aproape fiert); amestec usor de jos in sus, pun un capac, opresc focul si l las acoperit pentru ca procesul de fierbe va mai continua atata timp cat cratita este fierbinte si acoperita. Inainte de a opri focul, adaug putin patrunjel si putin oregano condimentul de la Delikat cu ingrediente 100% naturale.
Pofta buna!