Aperitiv cu dovlecel si branzeturi

de mirela0911 in , 15 Iul 2018 | 2756 vizualizari

 

Vazusem candva aceasta reteta pe net si pentru ca am primit ieri mai multi dovlecei, am zis ca e momentul sa prepar acest aperitiv si bineinteles sa-l imbogatesc cu noile condimente Delikat din ingrediente 100% naturale si fara monoglutamat si alte adaosuri.
"Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" 

 

INGREDIENTE

  • 3 buc dovlecei medii
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lgt amestec de ierburi italiene Delikat
  • 200 g mozzarela
  • 50 g parmezan
  • 3 lg faina
  • sare dupa gust
  • piper negru proaspat macinat Delikat
  • 100 g mozzarela
  • boia de ardei iute Delikat
  • patrunjel verde tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu dovlecel si branzeturi:

Se spala dovleceii foarte bine. Se taie ambele capete si se dau pe razatoarea cu gauri mari, cu tot cu coaja. Se storc bine de apa si se pun intr-un bol larg.

Usturoiul se curata si se taie marunt. Mozzarela se da pe razatoarea cu gauri mari, iar parmezanul se rade pe razatoarea cu gauri mici.

Peste dovleac se pun ouale, usturoiul, amestecul de ierburi italiene, mozzarela, parmezanul, faina si piperul Delikat proaspat macinat. Se amesteca totul bine. Se adauga sare dupa gust si se mai amesteca.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se rastoarna amestecul si se niveleaza. Se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru cca 30-40 de minute sau pana se rumeneste usor.

Se scoate tava din cuptor si se presara deasupra cele 100 g de mozzarela, patrunjelul verde tocat si boiaua de ardei iute, dupa gust. Se da din nou tava la cuptor pentru inca 10 minute.

Se scoate tava si se lasa sa se racoreasca putin, apoi se portioneaza si se serveste.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Daca mai lasa putin lichid dupa ce este gata amestecul, se tamponeaza cu servetele de hartie pentru a elimina excesul de apa.

2

Se poate servi atat cald, cat si rece.

3

Se poate servi cu ketchup sau cu rosii proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu dovlecel si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Branza de vaci - Reteta simpla de casa