Pilaf cu legume si carnati

de Tabita _ in Mancaruri cu carne, 22 Mar 2014 | 5776 vizualizari

 

O mancare relativ usor de facut si rapida, de gust nu mai vorbesc!

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 carnati
  • 1 cana orez (3 cani apa)
  • 750 g amestec de legume congelate (morcov, mazare, ciuperci, ardei, porumb)
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper
  • amestec de condimente (patrunjel, telina,usturoi verde, busuioc)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume si carnati:

 Orezul se pune intr-un vas cu apa.

 Ceapa se toaca, carnatii se taie rondele si se pun in tigaie (cratita) in ulei si se lasa pana cand ceapa se inmoaie putin si devine translucida.

 Se adauga legumele. Se lasa 5-10 minute, apoi se adauga apa si se lasa pana cand legumele sunt aproape fierte.

 Se adauga 3 cani de apa si orezul. Se amesteca din cand in cand pentru a nu se prinde orezul.

 Se dilueaza bulionul cu putina apa si se adauga spre final.

 Se condimenteaza cu sare, piper si amesctec de condimente.

 Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti modifica cantitatea de legume si carnati dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci si aripioare de pui la cuptor