Pilaf cu dovleac

de madi_marin in Mancaruri de post, 22 Noi 2010 | 6903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g orez
  • 1 ceasca cu cubulete de dovleac
  • 1 ceapa
  • delikat
  • piper
  • ulei

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu dovleac:

Orezul se spala.

Ceapa se toaca marunt si se caleste impreuna cu cubuletele de dovleac cateva minute. Se adauga orezul scurs, delikat si piper si se pun 3 cani de apa.

Se da vasul la cuptor pana orezul e gata.

Se serveste cu salata de muraturi asortate, sau daca nu e post.....alaturi de o friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

ionix 1

24.11.2010, 20:28

foarte tare fiica ta seamănă cu mine atunci... şi eu sunt cam mofturoasă pup mofturoasa frumoasă

madi_marin 1

24.11.2010, 20:31

nu stiu cu cine seamana, ca eu nu eram asa fandosita cand eram mica, acum nici atat..... ii transmit pupicul.....

ionix 1

24.11.2010, 20:33

eu când eram mică nu mâncam nimic... mama s-a chinuit foarte mult cu mine toată viaţa am fost o schiloadă şi se lua lumea de mine că-s prea slabă... acum îmi spun că-s prea grasă... cum o dai nu-i bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane cu sos de usturoi