Pilaf cu ciuperci la cuptor

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2010 | 12414 vizualizari

 

rapis si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1/2 radacina telina
  • 1bucata radacina patrunjel
  • 5oo g ciuperci champinion
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare,piper
  • frunze de patrunjel verzi
  • 1 cana orez
  • 3 1/2 cani apa
  • putin ulei de masline
  • putin unt 1 lingura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci la cuptor:

se culeste in putin ulei ceapa, morcovul,telina si patrunjelu radacina,toate tocate

apoi se pune 1 lingurita de boia dulce apoi ciupercile curatate si taiate cubulete potrivite

orezul se spala si se ameteca cu toate sare,piper patrunjel verde si zarzavaturile

Se pun toate intr-un vas uns bine cu unt si se pun la cuptor pentru 1 ora aproximativ la 170 grade

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

teodora 1

04.06.2010, 01:08

nu stiu cum ii dar voi incerca

teodora 1

04.06.2010, 01:09

eu la toate iti dau 5

getaursachi 1

19.10.2010, 14:49

5 furc si de la mine....il fac in seara asta....in ceea ce priveste sarea nu-ti fa probleme,la noi in familie de obicei se mananca cam nesarat...deabia astept sa-l gust..

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu bacon , branza si ciuperci