Pilaf

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2013 | 3825 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g orez
  • delikat
  • supa de pui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf:

Am spalat orezul, apoi intr-o cratita cu putin ulei am adaugat orezul si delikat in care am amestecat continuu cateva minute pentru a nu se prinde. Eu astazi am gatit si supa de pui de tara cu galuste si de aceea am avut supa de pui. Acoperim orezul cu supa , chiar sa fie cratita aproape plina, mai amestecam putin ca sa se uniformizeze, dupa care introducem cratita cu pilaf la cuptor. In 30 minute pilaful este gata de servit alaturi de cateva muraturi delicioase.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]