Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de elemer in Piine, 20 Mar 2014 | 5408 vizualizari
Tabita _ 1
MotanLaOale 1
simonacallas 1
Foarte buna painea
Pushaa 1
imi place!
Rocsi 1
Ce gustoasa
deyutzky 1
foarte buna!
Alexandra Burz 1
laura_n 1
bun venit!
Panacris 1
Interesant! Eu știam că vasul de lut trebuie ținutîn apă rece cca. 20 de minute înainte de a pune la cuptor, și cuptorul să fie rece. Dar probabil că așa este la preparate din carne etc. nu și la pâine De probat! Bine ai venit!
elemer 1
Da ai dreptate dar am pus foi de varzá si atunci nu mai trebuie tinut in apa
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:57
pe 01.11 la 20:20
pe 01.11 la 17:47
pe 01.11 la 14:05
pe 01.11 la 09:52
7 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gherca Daniela 5
3048 puncte
MotanLaOale 8
1084 puncte
trifadalia 4
800 puncte
laura_n 7
410 puncte
Rocsi 9
315 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!