Piftelute din piept de pui

de adriana_bobu in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2010 | 5925 vizualizari

 

Sunt foarte gustoase, sanatoase si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • un piept mare de pui (sau doi mai mici)
  • o ceapa uscata si cateva verzi
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 oua
  • un miez de paine muiat in lapte
  • o legatura de marar si una de patrunjel verde
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute din piept de pui:

Se toaca pieptul de pui . Se taie marunt ceapa, se piseaza usturoiul si se trag putin in ulei amestecandu-se apoi cu carnea. Se adauga ouale batute, miezul de paine si verdeata tocata. Se formeaza  piftelele care se prajesc in uleiul incins.   Se scot pe un servetel de hartie care sa absoarba surplusul de ulei. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

06.10.2010, 11:19

super bune

nadina73 1

07.10.2010, 02:27

bune super vreau si eu ,gata am furat una si las 5f

adriana_bobu 1

07.10.2010, 08:46

multumesc pentru aprecieri ...si va poftesc la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clătite umplute cu piept de pui