Cum sotul a prins un somn de 10kg,va imaginati ce e in congelatorul meu....am zis sa nu il fac mereu prajit....si am incercat piftelute....N-am crezut ca vor fi asa bune,parca sunt piftelute din carne de pui,....dar cu siguranta o sa mai fac,dar in alta varianta!
1.Dupa ce s-a dezghetat pestele,l-am taiat cuburi pe care le-am dat pe robot (sau pe masina de tocat,fiecare ce are in casa).
2.Am dat pe razatoarea mare cartofii si i-am stors.Morcovul l-am dat pe razatoarea mica.
3.Am tocat marunt leurda(dupa ce s-a decongelat),mararul si patrunjelul.
4.Am pus intr-un bol toate ingredientele,am pisat si usturoiul,am pus si faina,am potrivit de sare si piper,si am mestecat bine.
5.Am pus o tigaie la incins cu ulei.Am facut piftelutele pe care le-am dat prin faina si le-am prajit bine,pe amandoua partile.Le-am scos pe servetele si le-am servit dupa ce s-au racit cu mustar sau sos de iaurt.
Pofta buna!