Piftele de cartofi

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2009 | 18678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 3 morcovi,
  • 1 capatina usturoi,
  • o legatura de patrunjel,
  • cimbru,
  • 4 oua,
  • pesmet,
  • delikat.
  • Ulei pentru prajit.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele de cartofi:

Cartofi si morcovi se curata si se dau pe razatoarea mica.Eu dau cartofi mai intai,pun apa peste razaluiala si apoi ii scurg.Zeama o pastrez pentru a scoate amidonul.acest amidon il folosesc la piftie,la creme..etc

Dam si morcovul pe razatoarea mica,usturoiul la fel.Spargem oualele,tocam patrunjelul si il adaugam,cimbru,pesmet,delikat.

le dam forma dorita si le prajim in ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Tuxedo 1

10.04.2013, 18:23

eu fierb intai cartofii in coaja, apoi fac chiftele, si nu pun atata usturoi 1 buneeee !!!

Patricia Iordache 1

10.04.2013, 18:24

Delicioase! La favorite cu ele

babi5 1

10.04.2013, 20:27

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi inveliti in bacon