Chifle umplute

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2011 | 6032 vizualizari

 

Sunt foarte bune servite la micul dejun sau la cina, iar umplutura poate varia in functie de preferinte.

 

INGREDIENTE

  • 2 chifle graham
  • 1 carnat
  • cartofi prajiti
  • 1 ou
  • cascaval ras
  • crema fina de branza
  • unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute:

Chiflelor li se taie capacelele si se scobeste continutul cu o lingurita. Se pun in interior cateva bucatele de unt, apoi se ung cu crema de branza. Oul se bate ca pentru omleta si se amesteca cu cartofii prajiti, carnatul prajit si el si cascaval ras. Cu aceasta compozitie se umplu chiflele. Se dau la cuptor pe hartie de copt pentru 15 minute.

Se servesc cu salata de rosii si castraveti cu marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (77)

Cris2711 1

20.07.2011, 16:38

Angelina_Elena 1

28.01.2012, 21:58

minunate mai sunt chiflele acestea umplute...de mult imi fac cu ochiul

madi_marin 1

29.01.2012, 08:52

Elena_Daria...ma bucur ca iti plac... sunt usor de facut si variante de umpluturi sunt nenumarate...in functie de preferinte...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute cu ciuperci