Piftele

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2013 | 5176 vizualizari

 

Noua ne plac foarte mult ...cu cartofi,cu sos...nu conteaza :))

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata
  • 3 linguri pesmet
  • 3 catei usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele:

Punem intr-un bol carnea,usturoiul pisat,pesmetul,oul si patrunjelul tocat.

Amestecam bine si punem sare si piper dupa gust.

Din aluat facem bilute.

Intr-o tigaie cu ulei incins,prajim piftelutele bine pe ambele parti.

Se servesc alaturi de cartofi,in sos ... sau chiar si numai alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]