Piersicute

de Dea_Dea in Prajituri, 22 Mar 2013 | 4510 vizualizari

 

Un dulce de cand lumea :))

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • o cana de zahar
  • o cana de ulei
  • coaja de lamaie
  • esenta de vanilie
  • faina cat cuprinde
  • dulceata
  • sirop
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersicute:

 Se freaca ouale cu zaharul, se adauga uleiul putin cate putin,apoi se adauga coaja de lamaie,vanilia, praful de copt si faina. Se framanta, se fac bobite se pun in tava si se dau la cuptorul preincalzit vreo 20-25 min.Cand sunt reci se scobesc in mijloc.  

 UMPLUTURA:  Faramitele se amesteca cu dulceata cat sa nu fie nici prea moale nici prea tare. Se dau prin sirop facut din apa zahar si esenta de rom . Eu le-am dat cu un pic de colorant, apoi le-am tavalit prin zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersicute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Dea_Dea 1

23.03.2013, 08:52

delia64 1

23.03.2013, 22:20

Alexandra Elena 1

07.04.2013, 17:32

ce imi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piersicute