Aluat: Amestecam zaharul, uleiu, praful de sare si apa.Dupa adaugam praful de copt,esenta si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.Treptat adaugam faina pana obtinem un aluat usor de modelat (sa nu se lipeasca de maini).
Incepem sa facem bilute cu mana si le turtim un pic dar nu foarte mult.Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt dar sa lasati distante intre ele ca sa aibe loc unde sa creasca.Le dam la cuptor pana capata usor o culoare maronie deasupra avand grija sa nu se arda dedesupt.Cat sunt fierbinti le scobim mijlocul .Daca se racesc se intaresc si se pot rupe in timp ce le scobim.
Crema: Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul si cacaoa.Dupa adaugam dulceasta si miezul de la piersici care a fost inmuiat in lapte.Dam la rece.
Siropul:Pregatim un bol mic sau 2 depinde cate culori avem si adaugam colorant.Deasupra adaugam o cana de apa si 1 lingura zahar.
Asamblare:Incepem sa umplem jumatatile ,le impreunam cate 2 le dam prin sirop si imediat prin zahar sau nuca de cocos.Procedam la fel si cu restul de aluat
1
se pot face si in post inlocuind laptele cu apa