Piersici cu sos de ciocolata si coniac

de IonitaFlorinConstantin in Prajituri, 2 Apr 2014 | 2974 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 jumatati de piersica din compot
  • 300 gr. ciocolata
  • 10 gr. coniac
  • 20 gr. apa
  • 100 gr. faina
  • 1 lingurita mica de zahar
  • 1 ou
  • 1 varf mic de cutit scortisoara
  • 500 ml. ulei (pentru prajit)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici cu sos de ciocolata si coniac:

Se pun intr-un vas: 300 grame de ciocolata,10 grame de coniac,20 grame apa.

Se lasa la topit, pana se face ca o pasta.

Se pun intr-un vas: 100 grame faina,1 lingurita mica de zahar,1 ou,1 varf mic de cutit cu scortisoara.
Se amesteca toate ingredientele cu mixerul, pana se obtine bechamelul.
Se pune la incis intr-o cratita, 500 ml. ulei.
Se iau cele 2 jumatati de piersica si se dau prin bechamel.
Se pun jumatatile de piersica date prin bechamel in cratita cu ulei.
Dupe ce au prins putina culoare, se scot din ulei.
Se pun pe o farfurie si deasupra se pune ciocolata topita. Va doresc pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici cu sos de ciocolata si coniac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Pushaa 1

03.04.2014, 11:04

laura_n 1

03.04.2014, 16:54

bun venit!

IonitaFlorinConstantin 1

03.04.2014, 20:15

Va multumesc frumos ca ma primiti in famila voastra...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta Caprese