Accept orice fel de critici , fiind prima data cand fac aceste dulcegarii este normal! :)
Spargem ouale , amestecam zaharul , cu un tel amestecam bine , adaugam treptat uleiul , esenta de lamaie si faina amestecata cu praful de copt ;
Trebuie sa fie un aluat foarte fin si moale .
Luam din aluat cate o bucatica mica si facem mingiute , le punem in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit aprox 20-30 de minute la foc mediu spre mic!
Cand sunt gata , lasam la racit dupa care scobim mijlocul fiecarei mingi .
Firmiturile scobite le amestecam cu dulceata de prune sau orice dulceata preferati!
Umplem fiecare piersica cu cate o lingura din compozitie ;
Punem 300 de ml apa la clocotit , adaugam zaharul si esenta de rom ;
Fiecare piersica o dam prin amestecul de apa , zahar si esenta ;
La sfarsit luam cate o piersicuta si o tavalim prin zahar!