Piersici cu dulceata de prune

de pity19 in Dulciuri, 29 Apr 2014 | 2957 vizualizari

 

Accept orice fel de critici , fiind prima data cand fac aceste dulcegarii este normal! :)

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr faina
  • 3 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • un plic praf de copt
  • apa calda 300 ml
  • zahar pudra 6-7 lingurite
  • esenta de rom
  • esenta de vanilie
  • o cana ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici cu dulceata de prune:

Spargem ouale , amestecam zaharul , cu un tel amestecam bine , adaugam treptat uleiul , esenta de lamaie si faina amestecata cu praful de copt ;

Trebuie sa fie un aluat foarte fin si moale .

Luam din aluat cate o bucatica mica si facem mingiute , le punem in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit aprox 20-30 de minute la foc mediu spre mic!

Cand sunt gata , lasam la racit dupa care scobim mijlocul fiecarei mingi .

Firmiturile scobite le amestecam cu dulceata de prune sau orice dulceata preferati!

Umplem fiecare piersica cu cate o lingura din compozitie ;

Punem 300 de ml apa la clocotit , adaugam zaharul si esenta de rom ;

Fiecare piersica o dam prin amestecul de apa , zahar si esenta ;

La sfarsit luam cate o piersicuta si o tavalim prin zahar!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici cu dulceata de prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Kourabiethes - fursecuri traditionale grecesti