Piersici cu bezea in sos de ciocolata

de - Andreea - in Dulciuri, 6 Apr 2014 | 2483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 jumatati de piersica din compot
  • 1 albus de ou
  • 20 gr zahar tos
  • 60 gr ciocolata neagra
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici cu bezea in sos de ciocolata:

Jumatatile de piersica se scurg bine de zeama din conserva.

Mixam spuma tare albusul de ou  dupa care adaugam zaharul si zeama de lamaie si mixam pana devin o spuma tare si lucioasa.

Cu ajutorul unui posh punem albus de ou pe fiecare piersica.

Dam la cuptorul incins la 200 grade pentru 8 minute.

Intre timp topim ciocolata impreuna cu frisca lichida.

Luam o farfurie,punem sos de ciocolata si asezam piersica.

Presaram zahar pudra si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici cu bezea in sos de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mac