Piept de rata cu portocale si spanac

de mihaelar63 in Rata, 15 Apr 2019 | 2825 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

16.04.2019, 00:03

bun bun

RODIMUR 1

16.04.2019, 06:53

Nu cred că am mâncat de trei ori viață (poate nici atât!) în viața mea, dar îmi place ceea ce văd în farfurioara ta...! Arată frumos!

-Licurici- 1

16.04.2019, 08:07

Foarte, foarte bun!

mirela0911 1

16.04.2019, 08:19

Oooo, ce bine arata!

mena29 1

16.04.2019, 08:47

Îmi place mult! Din fericire, cineva drag din familie ne răsfață cu așa ceva!

vasimur 1

16.04.2019, 10:43

adry88 1

16.04.2019, 10:50

lucy2002 1

16.04.2019, 12:41

Imi place mult

Gherca Daniela 1

16.04.2019, 13:59

si noua ne place!

Adi 1

16.04.2019, 20:45

Bun!

Panacris 1

16.04.2019, 21:04

elucubratiiculinare 1

17.04.2019, 08:47

bun, foarte bun

laura_n 1

17.04.2019, 14:18

Ce culoare frumoasa are carnea! Bravo, Miha!

Rocsi 1

17.04.2019, 19:30

Ce fain ai gatit pieptul de rata!

dantes 1

20.04.2019, 13:37

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de rata, ceapa si ciuperci