Piept de purcel la tava

de babi5 in Porc, 9 Ian 2014 | 4054 vizualizari

 

Am dezghetat congelatorul azi de dimineata si am gasit printre altele si o bucata de piept de purcel, mai din toamna si am dat fuguta l-am feliat ,l-am condimentat l-am trintit inrt-o tava si gata cu el la cuptor .. ce a iesit veti vedea .. era bine incercat cu bere ca si coastele lui Cleo dar nu am avut .

 

INGREDIENTE

  • O bucata piept purcel (cca .1 kg. )
  • sare
  • piper
  • boia
  • 4-5 catei usturoi
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de purcel la tava:

Am feliat pieptul de porc in felii mai grosute l-am  asezat intr-o tava l-am condimentat cu: sare ,piper si putina boia (pentru culoare).

Am  zdrobit cateii de usturoi ,apoi am adaugat un pahar de 200 ml apa (fara grasime fiindca lasa pieptul ).Am acoperit cu o folie de aluminiu si am dat la cuptorul  incins la 200 grade .

Am  lasat 40 min.

Inainte cu 10 min. de a fi gata am luat  folia pentru a se rumeni frumos.

Gata taman bun pentru consum ..

TIPS-URI

1

Linga merge o garnitura de ce vreti voi:piure,varza calita,cartofi natur ,legume asortate ..

2

Muraturi sau salata merge bine

3

Si dupa, un pahar cu vin rosu demisec..

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de purcel la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

babi5 1

30.04.2014, 18:24

Multumesc Mokuska

marcela1979 1

30.04.2014, 18:34

vai ce bun si cum salivez eu aici

babi5 1

30.04.2014, 20:12

Multumesc marcela 1979 chiar este bun

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costite de porc picante