Piept de purcel la tava

de babi5 in Porc, 9 Ian 2014 | 4009 vizualizari

 

Am dezghetat congelatorul azi de dimineata si am gasit printre altele si o bucata de piept de purcel, mai din toamna si am dat fuguta l-am feliat ,l-am condimentat l-am trintit inrt-o tava si gata cu el la cuptor .. ce a iesit veti vedea .. era bine incercat cu bere ca si coastele lui Cleo dar nu am avut .

 

INGREDIENTE

  • O bucata piept purcel (cca .1 kg. )
  • sare
  • piper
  • boia
  • 4-5 catei usturoi
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de purcel la tava:

Am feliat pieptul de porc in felii mai grosute l-am  asezat intr-o tava l-am condimentat cu: sare ,piper si putina boia (pentru culoare).

Am  zdrobit cateii de usturoi ,apoi am adaugat un pahar de 200 ml apa (fara grasime fiindca lasa pieptul ).Am acoperit cu o folie de aluminiu si am dat la cuptorul  incins la 200 grade .

Am  lasat 40 min.

Inainte cu 10 min. de a fi gata am luat  folia pentru a se rumeni frumos.

Gata taman bun pentru consum ..

TIPS-URI

1

Linga merge o garnitura de ce vreti voi:piure,varza calita,cartofi natur ,legume asortate ..

2

Muraturi sau salata merge bine

3

Si dupa, un pahar cu vin rosu demisec..

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de purcel la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

babi5 1

30.04.2014, 18:24

Multumesc Mokuska

marcela1979 1

30.04.2014, 18:34

vai ce bun si cum salivez eu aici

babi5 1

30.04.2014, 20:12

Multumesc marcela 1979 chiar este bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fasolica cu carnati