Piept de pui umplut cu sunca si cascaval

de Gherca Daniela in Pui, 20 Noi 2018 | 3765 vizualizari

 

Un preparat usor care se face rapid si este pe placul tuturor!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 felii de cascaval
  • 2 felii de sunca
  • 4 frunze de ceapa verde
  • sare
  • piper
  • crengute de cimbru si rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu sunca si cascaval:

      Pieptul de pui il taiem in 2, ii batem usor pana obtinem 2 felii, condimentam dupa gust cu sare si piper si presaram pe toata suprafata cu frunze de ceapa verde, apoi pe ambele bucati de piept asezam cate o felie de cascaval, pe urma sunca si cu grija rulam strans pana obtinem un rulou, pe care il prindem cu scobitori.
Condimentam cele 2 rulouri cu sare si piper.

       Intr-o tigaie incingem 2 linguri de ulei si adaugam rulourile de piept de pui impreuna cu crengutele de cimbru si rozmarin si lasam la foc mic pana se rumenesc frumos pe toate partile.
       Nu lasati prea mult ca altfel va ramane fad, ele trebuie sa fie crocante la exterior si suculente la interior.

Serviti cu orice garnitura care va place!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din piept de pui cu cascaval