Piept de pui umplut

de madi_marin in Pui, 30 Ian 2010 | 6553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept mare de pui
  • 1 cartof mare
  • 2 oua
  • 50 g branza rasa
  • gogosar acru
  • condimente pentru carnea de pui
  • ulei
Pentru sos
  • 1 ou
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita cu varf de mustar
  • 1 catel de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Pieptul de pui se taie pe latime pana obtinem o foaie de carne. Se pune intre doua folii de plastic si se bate usor cu ciocanul de carne fara sa se rupa. Se condimenteaza dupa gust si se lasa la rece.

Cartoful se curata , se spala si se taie bastonase lungi. Se prajesc in ulei incins si se dau deoparte.

Din cele doua oua si branza se face o omleta.

Pe foaia de carne se aseaza cartofii , omleta taiata fasii si bucatele de gogosar acru, apoi se ruleaza cu grija si se leaga nu foarte strans cu o ata mai groasa. Se pune ruloul obtinut in tava tapetata cu hartie de copt, se condimenteaza din nou si se unge cu putin ulei. Se pune in cuptorul incins si se mai intoarce cu grija din cand in cand pana se rumeneste frumos pe toate partile. Se taie cand s-a racit.

Pentru sos se face o maioneza mai subtire la robotul vertical din toate ingredientele.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

madi_marin 1

31.01.2010, 17:32

Teo 1

31.01.2010, 20:29

imi lasa gura apa!

liana_geicu 1

01.02.2010, 18:49

Ce bine arata, si mie mi-ai facut pofta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui cu ciuperci, la Multicooker