Piept de pui umplut

de madi_marin in Pui, 30 Ian 2010 | 6557 vizualizari

COMENTARII (12)

Adinacarla 1

30.01.2010, 20:56

ce apetisant arata...vin si eu la masa mai ai?

madi_marin 1

30.01.2010, 21:05

de-abia l-am facut.....am am....te invit la o portie....

Adinuta 1

30.01.2010, 21:23

foarte frumos ti-a iesit

Brindusa 1

30.01.2010, 22:21

si mie imi plac

Bucataras Dragos 1

31.01.2010, 12:41

ce pofftaaaaaaa mi-ai facut...

gaby_duceag 1

31.01.2010, 13:12

grozav!!!!

mihaelar63 1

31.01.2010, 15:09

ce buna trebuie sa fie

ela 1

31.01.2010, 16:37

anisoara 1

31.01.2010, 16:53

ce idee super , Bravo tie !

madi_marin 1

31.01.2010, 17:32

Teo 1

31.01.2010, 20:29

imi lasa gura apa!

liana_geicu 1

01.02.2010, 18:49

Ce bine arata, si mie mi-ai facut pofta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu carne tocata - Reteta cu numarul 800