Piept de pui tras la tigaie cu vin si rozmarin

de RuxyRux in Pui, 19 Feb 2011 | 10766 vizualizari

COMENTARII (47)

RuxyRux 1

19.02.2011, 19:54

Dragele mele minunate

LUK 1

19.02.2011, 23:06

pfii bine arata..am crezut cae la cuptor..

RuxyRux 1

19.02.2011, 23:14

Luk...

cismaru_nicoleta 1

19.02.2011, 23:59

Super frumosss...rumen...immm...ma si gandesc ce gust are pielea cu lamaie si rozmarin

Ligia Bxl 1

20.02.2011, 00:02

mai ruxy ma omori cu zile cu asa ceva

RuxyRux 1

20.02.2011, 00:33

Nico...nu are piele e carne macra

RuxyRux 1

20.02.2011, 00:33

Mena Cris...am si familia la masa

RuxyRux 1

20.02.2011, 00:34

Sufletista mersiiii
Taniuta...multumeeesc

RuxyRux 1

20.02.2011, 00:34

Nu Nu Ligiuta...cum asa?

aziz 1

20.02.2011, 07:39

o da deja stiu despre ce vb

RuxyRux 1

20.02.2011, 08:33

Atunci e bine Aziz

DIANA B 1

20.02.2011, 09:21

La cum arataaaa

kamy 1

20.02.2011, 16:30

bu na ta te

mirela0911 1

20.02.2011, 21:52

ce de minunatii ai pregatit

RuxyRux 1

20.02.2011, 21:54

Onesta scumpo

RuxyRux 1

20.02.2011, 21:54

Kamy hay la masa

RuxyRux 1

20.02.2011, 21:55

Mirela esti o draguta

MIUTA 1

21.02.2011, 15:22

Vai ce bine arata imi place tare mult.Esti o adevarata gospodina Ruxy

csillag1993 1

21.02.2011, 16:45

Ce bine arata:|...

RuxyRux 1

21.02.2011, 17:15

Miuta multumesc esti o scumpica

RuxyRux 1

21.02.2011, 17:15

csillag1993 multumesc

adry88 1

20.05.2011, 18:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf din pulpe de pui