Piept de pui Quatro Formaggi

de Bucataras Medi in Pui, 30 Iul 2012 | 14327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui dezosati
  • 250 g de smantana dulce pentru gatit
  • 100 g mozzarella
  • 100-150 g parmezan
  • 100 g brie
  • 150 g gorgonzola
  • sare
  • piper alb
  • ulei de masline
  • o lingura de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui Quatro Formaggi:

Spalam carnea, o lasam la scurs si apoi taiem fiecare bucata de piept de pui in jumatate. Batem fiecare bucata de carne usor cu ciocanul, condimentam dupa gust cu sare si piper, ungem cu putin ulei de masline si asezam pe gratarul incins. Cand carnea este bine facuta pe o parte o intoarcem si pe cealalta parte si lasam pana cand aceasta este bine facuta si frumos rumenita.

In timp ce carnea este pe gratar ne ocupam de sos. Intr-o tigaie incinsa topim untul, adaugam smantana si apoi branzeturile taiate cubulete. Amestecam pana cand branza se topeste. In tot acest timp focul trebuie sa fie mic, astfel incat sa nu grabim topirea branzeturilor si in felul acesta sa nu se branzeasca sosul. Adaugam si parmezanul ras si potrivim de sare si piper. Sosul rezultat trebuie sa fie unul cremos.

La final turnam sosul peste pieptul de pui si servim cald alaturi de o garnitura (eu am preferat cartofi la ceaun) si o salata (de varza sau ce va place)

TIPS-URI

1

Trebuie sa mentionez inca de la inceput ca pentru "confectionarea" sosului ingredientele nu sunt "batute-n cuie"....................adica,fiecare poate jongla cu ele in functie de preferintele si gusturile fiecaruia.Ce pot sa mai spun este ca acest sos este grozav de bun si il recomand .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Quatro Formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

mamaieelena 1

31.07.2012, 08:40

bun,bun

Sim0na 1

31.07.2012, 09:38

Mi-a venit apa-n gura
Super combinatie, iar sosul cred ca-i demential!

mihaelar63 1

31.07.2012, 22:48

aplauze - quatro

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos alb de piper si garnitura de ciupercute din cartofi