Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Pregatim o tava pentru cuptor (eu am folosit una de unica folosinta, de aluminiu). Ungem tava cu putin ulei de masline si presaram pesmet pe intreaga suprafata.
Pieptul de pui il taiem felii cat mai subtiri si punem un strat in tava, presaram sare, piper si putin rozmarin.
Daca prosciutto este destul de sarat nu mai este nevoie sa punem sare.
Apoi punem un strat de prosciutto cotto (sunca de praga) si unul de emmentaler, apoi un alt strat de piept de pui.
Presaram pesmet pe intreaga suprafata.
Punem tava in cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 15-20 minute.
Cand este gata lasam 2-3 minute apoi servim.
POFTA BUNA!
1
Rozmarinul poate fi inlocuit cu salvie.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola