Piept de pui la cuptor

de - Andreea - in Pui, 14 Noi 2018 | 3208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de pui
  • 200 g emmentaler ( felii subtiri)
  • 200 g prosciutto cotto (felii subtiri)
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor:

Pregatim o tava pentru cuptor (eu am folosit una de unica folosinta, de aluminiu). Ungem tava cu putin ulei de masline si presaram pesmet pe intreaga suprafata.

Pieptul de pui il taiem felii cat mai subtiri si punem un strat in tava, presaram sare, piper si putin rozmarin. 

Daca prosciutto este destul de sarat nu mai este nevoie sa punem sare. 

Apoi punem un strat de prosciutto cotto (sunca de praga) si unul de emmentaler, apoi un alt strat de piept de pui. 

Presaram pesmet pe intreaga suprafata. 

Punem tava in cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 15-20 minute. 

Cand este gata lasam 2-3 minute apoi servim. 

POFTA BUNA! 

TIPS-URI

1

Rozmarinul poate fi inlocuit cu salvie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu pui si ciuperci